Ons aanbod Voor werkgevers

Internationaal Uitzendburo

+1.800 uitzendkrachten in heel Europa.

+15 jaar ervaring in internationale arbeidsbemiddeling.

Een persoonlijke, betrokken manier van werken met garantie op resultaat

Zo bereiken we internationale uitzendkrachten

Tradiro is de ideale partner voor ambitieuze bedrijven die willen blijven groeien. Wij helpen uw bereik op de internationale arbeidsmarkt te vergroten en gaan op zoek naar de juiste match voor uw bedrijf - passend bij uw normen, waarden en ambitie. Zo zorgen we ervoor dat alle vacatures snel en vakkundig worden ingevuld.
Openstaande vacatures zetten voor u als werkgever een rem op de groei en Tradiro begrijpt deze uitdaging als geen ander. Zoekt u betrouwbare personeelsleden die meewerken om uw doelstellingen te behalen en net zoveel hart hebben voor uw bedrijf als uzelf? Dan zit u goed bij Tradiro. Met onze persoonlijke, betrokken manier van werken leveren we u het beste personeel en werken we samen aan een langdurige samenwerking.

recruteren

Onze specialisaties

Sinds 2007 is Tradiro als uitzendburo dè partner als het gaat om het werven en plaatsen van goede arbeidskrachten. Met jarenlange ervaring en een netwerk in heel Europa zorgen we voor betrouwbare personeelsleden die meewerken om uw doelstellingen te behalen en net zoveel hart hebben voor uw bedrijf als uzelf. Met onze persoonlijke, betrokken manier van werken leveren we u het beste personeel en werken we samen aan een langdurige samenwerking. Dagelijks stellen we dan ook meer dan 1.800 mensen te werk in Nederland en België.

Tuinbouw

We leveren kwalitatieve medewerkers in de tuinbouw, van plukkers tot kwekers.

Logistiek

We leveren enthousiaste chauffeurs en magazijnmedewerkers voor uw logistieke uitdaging.

Productie

We helpen productiebedrijven groeien door gedreven productiemedewerkers te leveren voor uw klus.

Horeca

We ondersteunen u als horecaondernemer met het zoeken van ervaren koks, keuken- en zaalpersoneel.

Constructie

We leveren mensen in de constructie sector die zowel betrokken zijn bij het opbouwen als het slopen van bouwprojecten.

Techniek

We bieden experts met verschillende vaardigheden die installaties kunnen opbouwen, herstellen en onderhouden.

Ons aanbod voor werkgevers

INTERNATIONAAL UITZENDBURO

Zoekt u betrouwbare personeelsleden die meewerken om uw doelstellingen te behalen en net zoveel hart hebben voor uw bedrijf als uzelf? Dan zit u goed bij Tradiro. Met onze persoonlijke, betrokken manier van werken leveren we u het beste personeel en werken we samen aan een langdurige samenwerking.
Benieuwd hoe?

Ontdek de Tradiro Way

  • 1Intake-fase
  • 2Vacature-fase
  • 3Selectie-fase
  • 4Onboardingsfase
  • 5Ondersteuningsfase

DIENSTEN

Datagedreven recruitment

Onze zoektocht gaat van start: door het uitzetten van (meertalige) advertenties spreken we de juiste kandidaten aan voor uw vacatures. Dankzij onze verzameling aan data weten we exact hoe we uw toekomstige werknemers zo effectief mogelijk benaderen.

Internationale Selectie

Onze zoektocht naar de beste fit voor uw vraag gaat soms verder dan onze landsgrenzen. Daarom hebben we in heel wat landen lokale recruiters die de taal spreken en de cultuur van het land begrijpen. Op deze manier kunnen we kwaliteit garanderen.

Huisvesting & Ondersteuning

Een uitzendkracht heeft bij aankomst in Nederland veel te regelen. Tradiro neemt deze zorgen voor hen uit handen, zoals huisvesting, administratie en transport. Zo kunnen ze met een gerust hart starten bij u als nieuwe werkgever.

Tradiro beschikt over een zeer groot netwerk van gewaardeerde uitzendkrachten in heel Europa