Groei kent geen grenzen

Internationaal Uitzendburo

+1.800 uitzendkrachten in heel Europa.

+15 jaar ervaring in internationale arbeidsbemiddeling.

Een persoonlijke, betrokken manier van werken met garantie op resultaat

Een groter bereik op de arbeidsmarkt

Openstaande vacatures zetten voor u als werkgever een rem op de groei en Tradiro begrijpt deze uitdaging als geen ander. Zoekt u betrouwbare personeelsleden die meewerken om uw doelstellingen te behalen en net zoveel hart hebben voor uw bedrijf als uzelf? Dan zit u goed bij Tradiro. Met onze persoonlijke, betrokken manier van werken leveren wij u het beste personeel en werken we samen aan een langdurige samenwerking. Benieuwd hoe? Lees snel verder om onze werkwijze te leren kennen.

Ontdek de Tradiro Way

Betrokken, enthousiaste arbeidskrachten? Zo doen we dat.

Door betrokken te blijven bij onze uitzendkrachten en hen zo goed mogelijk te ondersteunen creëren we een waardevolle, betrouwbare relatie. We ondersteunen hen in elk aspect van hun verblijf en zorgen dat ze doorgroeimogelijkheden hebben met eventuele opleidingen. Op deze manier voelen onze arbeidskrachten zich gerespecteerd en welkom. De mond-op-mond reclame die hieruit voortkomt maakt dat we de juiste kandidaten blijven vinden.

Lees meer over Tradiro voor werknemers

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Door onze unieke manier van werven, de meest moderne tools maar hierin niet te vergeten onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat Tradiro verder gaat waar andere stoppen.

Lees meer over Tradiro voor werkgevers

ONS RECRUITMENT TEAM

Met dit team maken we van Tradiro een succesverhaal, elke dag opnieuw.

Olga

RECRUITER

Renata

RECRUITER

Christina

RECRUITER

Barbara

RECRUITER

Tradiro beschikt over een zeer groot netwerk van gewaardeerde uitzendkrachten in heel Europa

De video wordt momenteel afgespeeld in een lagere resolutie om soepele weergave voor alle internetsnelheden te garanderen. Wanneer de video wordt afgespeeld, kunt u de videokwaliteit aanpassen door te klikken op het instellingenpictogram (tandwielpictogram) in de rechterbenedenhoek van de videospeler en de gewenste resolutie te selecteren.

Contact