Ons aanbod Voor Werknemers

Internationaal Uitzendburo

+1.800 uitzendkrachten in heel Europa.

+15 jaar ervaring in internationale arbeidsbemiddeling.

Een persoonlijke, betrokken manier van werken met garantie op resultaat

Tradiro: jouw nieuwe werkgever

Sinds 2007 is Tradiro als uitzendburo dè partner als het gaat om het werven en plaatsen van goede arbeidskrachten. Met jarenlange ervaring en een netwerk in heel Europa zorgen we voor de juiste middelen om jou aan een mooie baan te helpen. Met onze persoonlijke, betrokken manier van werken zorgen we voor een baan die bij je past èn helpen we je op weg in je privéleven. Dagelijks stellen we dan ook meer dan 1.800 mensen te werk in Nederland en België.

recruteren

Ondersteuning, betrokkenheid en motivatie

Begeleiding

We bieden je persoonlijke, intensieve begeleiding op maat met onze coördinatoren. Zowel op werk- als privégebied.

Huisvesting

We zorgen voor geschikte huisvesting in de omgeving van je nieuwe werkplek. Al onze huisvestingslocaties beschikken over een SNF keurmerk of een conformiteitsattest.

Doorgroeien

Door middel van de juiste begeleiding, opleidingen en cursussen zorgen we voor doorgroeimogelijkheden bij jouw opdrachtgever. Zo kan jij je blijven ontwikkelen in de arbeidsmarkt.

Transport

Vervoer van en naar je werkplek wordt door ons gefaciliteerd. Daarnaast beschikken we over een wagenpark met meer dan 400 auto’s en 250 fietsen die ter beschikking worden gesteld aan jou als werknemer.

Onboarding

We begeleiden je zowel op je werkplek als in je privéleven. We ontvangen je graag in onze speciale ‘Tradiro-Woonkamer’ om je nog beter te leren kennen en je uitgebreid te informeren over alles wat je te wachten staat.

Zorgverzekering

Wij helpen je een zorgverzekering af te sluiten die je beschermt bij elk mogelijk ongeval op de werkvloer of op weg naar je werk. Zo hoef je je hier geen zorgen over te maken!

ONTDEK ONZE VACATURES

Ontdek meer van tradiro

Marius Dragomir

De 26-jarige Viorel Diacenco uit Moldavië werkt sinds anderhalf jaar bij Tradiro. Op aanraden van zijn broer besloot hij met behulp van Tradiro naar Nederland…

Lees Meer

Viorel Diacenco

De 26-jarige Viorel Diacenco uit Moldavië werkt sinds anderhalf jaar bij Tradiro. Op aanraden van zijn broer besloot hij met behulp van Tradiro naar Nederland…

Lees Meer

Marzena Maria

Marzena heeft reeds een lange samenwerking met Tradiro. Oorspronkelijk afkomstig uit Polen, was ze ontevreden over haar levensstandaard en ging ze op zoek naar alternatieven…

Lees Meer