Succesvol Internationaal ondernemer Eric Berkhof treedt toe tot Raad van Advies van Tradiro Uitzend Groep

08-05-2024

De Tradiro Uitzend Groep uit De Lier heeft onlangs een Raad van Advies (RVA) opgericht, waarin topbestuurder Leo Ruijs zal plaatsnemen. Naast Ruijs zal ook Eric Berkhof, de Algemeen Directeur van de Van Mossel Automotive Group, zitting nemen in deze RVA.

Gedurende de afgelopen 15 jaar heeft Tradiro een sterke band opgebouwd met haar afnemers. De RVA, samengesteld uit een selecte groep loyale klanten, heeft een cruciale rol gespeeld in het succes van het bedrijf. Nu Tradiro een nieuwe fase ingaat, heeft het bedrijf besloten om de RVA te versterken met nieuwe leden. Deze strategische zet is bedoeld om frisse perspectieven en ideeën in te brengen, waardoor Tradiro kan blijven innoveren en inspelen op de veranderende marktdynamiek.

Eric Berkhof is een ervaren succesvolle ondernemer die in 1982 begon als stagiair bij Van Mossel en in 1988 het bedrijf overnam. Onder zijn leiding is Van Mossel uitgegroeid tot het grootste en meest toonaangevende automotivebedrijf in de Benelux, met ruim 6.700 medewerkers en 452 vestigingen in zes landen. Zij ontzorgen de klanten met hun alles-onder-een-dak filosofie van aankoop en onderhoud tot schadeherstel, lease, financieringen, energie en carrosserriebouw.

Michael Mostert, oprichter en algemeen directeur van de Tradiro Groep, ziet in de toetreding van Berkhof een waardevolle aanvulling: "Eric is de man bij uitstek om Tradiro te adviseren in onze groeiambities."

Berkhof is enthousiast over de plannen van Tradiro en wil graag zijn expertise inzetten om het management te adviseren in beslissingen die leiden tot verdere groei en stabiliteit.

De Tradiro Uitzend Groep versterkt zich met deze benoeming aanzienlijk. Met de recente overname van Agrarisch Uitzend Bureau (AUB) Van Bergen en de toevoeging van Berkhof tot de RVA, positioneert Tradiro zich sterker dan ooit als toonaangevende speler in de uitzendbranche. De ervaring en kennis die Berkhof meebrengt, zullen ongetwijfeld een positieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van de onderneming.