Marius Dragomir

18 December, 2022

De jonge 23-jarige Marius Dragomir uit Roemenië werkt al meer dan 3 jaar bij Tradiro. Hij wou zijn levenskwaliteit en verdienpotentieel verbeteren door te verhuizen naar het buitenland maar was op zoek naar de juiste opportuniteit om dit samen met zijn toenmalige vriendin te doen.

Een vriend van hem was al succesvol aan de slag met de hulp van Tradiro en had zijn positieve ervaringen gedeeld. Marius was gerustgesteld door het feit dat het uitzendbureau het belang van de werknemers voorop stelt in zijn operationele model. Nu de aanvankelijke angst om naar het buitenland te verhuizen enigszins was weggenomen, besloot het stel een carrière in Nederland na te streven en vertrouwde ons de realisatie ervan toe. Ze gingen naar onze website om meer te weten te komen over de beschikbare vacatures; de rest is geschiedenis.

Marius nam contact op met het lokale Tradiro kantoor in Roemenië. Onze deskundige coördinatoren ter plaatse konden hem alle gedetailleerde informatie en ondersteuning geven die hij nodig had, in zijn eigen moedertaal. Volgens zijn persoonlijke verslag verliep het 2 maanden durende proces ter voorbereiding van zijn verhuizing soepel en goed georganiseerd. Er was altijd een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn om elke vraag die hij had tot aan het vertrek te beantwoorden.

Hij herinnert zich de aangename eerste indrukken bij aankomst in Nederland. Hij was terechtgekomen in dit prachtige nieuwe land met een rijke cultuur die hij nu kon verkennen. Ook het comfort en de toegankelijkheid van zijn nieuwe onderkomen overtroffen zijn aanvankelijke verwachtingen. Vanaf de eerste dag op zijn nieuwe werkplek vertelt hij over het gevoel omringd te zijn door de levendige kleuren van de bloemen en de gastvrije houding van al zijn collega's en teammanagers.

In de loop van de 3 jaar werd hij voortdurend ondersteund, zodat hij vooruitgang kon boeken in zijn gekozen carrière. Verschillende cursussen en ontwikkelingsprogramma's voor werknemers en voordelen hebben Marius geholpen om zich professioneel te ontwikkelen met behoud van een optimale balans tussen werk en privé. De toegang tot hulpmiddelen heeft zijn beloning verbeterd en gezorgd voor een gevoel van persoonlijke voldoening. Marius is zeer tevreden over de voortdurende ondersteuning en open communicatie met de coördinatoren en de algemene teammoraal. Hij beveelt de diensten van Tradiro graag aan bij vrienden en geliefden vanwege de ethische behandeling van zowel werknemers als klanten. We kunnen niet wachten om te zien wat zijn professionele toekomst in petto heeft.

Wat kan jouw toekomst in petto hebben?

Volgend artikel

Viorel Diacenco

Ontdek meer van tradiro

Marius Dragomir

De jonge 23-jarige Marius Dragomir uit Roemenië werkt al meer dan 3 jaar bij Tradiro. Hij wou zijn levenskwaliteit en verdienpotentieel verbeteren door te verhuizen…

Lees Meer

Viorel Diacenco

De 26-jarige Viorel Diacenco uit Moldavië werkt sinds anderhalf jaar bij Tradiro. Op aanraden van zijn broer besloot hij met behulp van Tradiro naar Nederland…

Lees Meer

Marzena Maria

Marzena heeft reeds een lange samenwerking met Tradiro. Oorspronkelijk afkomstig uit Polen, was ze ontevreden over haar levensstandaard en ging ze op zoek naar alternatieven…

Lees Meer