Viorel Diacenco

18 December, 2022

De 26-jarige Viorel Diacenco uit Moldavië werkt sinds anderhalf jaar bij Tradiro. Op aanraden van zijn broer besloot hij met behulp van Tradiro naar Nederland te verhuizen. 

Hij bezocht de Tradiro website voor aanvullende informatie en nam contact op met onze recruiters. Een kort screeningsgesprek volstond om zijn kwalificaties in kaart te brengen en de verschillende beschikbare mogelijkheden aan te geven die daarbij pasten. Met de hulp van onze recruiters slaagde hij erin alle vereiste documentatie in te vullen en binnen een week naar zijn nieuwe werkplek te vertrekken. 

Onboarding-ondersteuning en training op locatie werden vlot verstrekt zodat hij naadloos kon integreren in zijn nieuwe team. Het feit dat hij 3 talen spreekt, hielp hem zeker om nieuwe relaties op te bouwen binnen de nieuwe omgeving. Kort na zijn aankomst slaagde hij er ook in om met de hulp van Tradiro werk te vinden voor zijn vrouw. 

Viorel vertelde over andere manieren waarop het agentschap hem ondersteunt: rijlessen, het ter beschikking stellen van een voertuig bij aankomst of taalcursussen. In de wetenschap dat ze over de juiste middelen beschikken, voelen de Tradiro-medewerkers zich klaar voor een gemakkelijke overgang naar hun nieuwe gemeenschappen. 

In de loop van zijn verblijf bij Tradiro is Viorel zijn functie, de tijdige betalingen en de veelzijdigheid van zijn dagelijkse taken echt gaan waarderen. Het is belangrijk voor hem om uitgedaagd te worden, nieuwe vaardigheden te verwerven en zich te ontwikkelen en hij voelt dat het werken met Tradiro hem alle kansen biedt om vooruit te komen. Volgens hem is het gemakkelijk om gemotiveerd te blijven wanneer je samenwerkt met een bedrijf dat zijn werknemers op de eerste plaats zet. Hij heeft al drie van zijn vrienden naar het bureau verwezen, wat zijn persoonlijke gevoelens over onze service aangeeft. 

Hier bij Tradiro helpen we met trots gezinnen zoals dat van Viorel bij elkaar te blijven en streven we ernaar een basis te leggen waarop ze hun nieuwe leven kunnen bouwen. Misschien kunnen we een deel van uw persoonlijke verhaal worden?

Vorig artikel

Marius Dragomir

Volgend artikel

Marzena Maria

Ontdek meer van tradiro

Marius Dragomir

De 26-jarige Viorel Diacenco uit Moldavië werkt sinds anderhalf jaar bij Tradiro. Op aanraden van zijn broer besloot hij met behulp van Tradiro naar Nederland…

Lees Meer

Viorel Diacenco

De 26-jarige Viorel Diacenco uit Moldavië werkt sinds anderhalf jaar bij Tradiro. Op aanraden van zijn broer besloot hij met behulp van Tradiro naar Nederland…

Lees Meer

Marzena Maria

Marzena heeft reeds een lange samenwerking met Tradiro. Oorspronkelijk afkomstig uit Polen, was ze ontevreden over haar levensstandaard en ging ze op zoek naar alternatieven…

Lees Meer