Topbestuurder Leo Ruijs neemt plaats in de Raad van Advies van Tradiro Uitzend Groep

03 May, 2024

De Tradiro Uitzend Groep timmert nadrukkelijk aan de weg. Waar het toonaangevende bedrijf uit De Lier de afgelopen maand Agrarisch Uitzend Bureau (AUB) Van Bergen al overnam, is nu ook de volgende grote stap gezet in de ontwikkeling van het bedrijf. Vanaf heden zal Leo Ruijs zitting nemen in de nieuw te vormen Raad van Advies ('RvA') van de Tradiro Groep.

Ruijs heeft in het (internationale) bedrijfsleven zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij is reeds 22 jaar actief bij multinational Hutchison Ports ECT Rotterdam (ruim 1800 medewerkers) in de haven van Rotterdam, waar hij eerst als financieel directeur en de laatste 10 jaar als algemeen directeur de scepter zwaait. Daarnaast is Leo al ruim 5 jaar voorzitter van Sparta Rotterdam en daarvoor al bij Stichting De Betrokken Spartaan.

Michael Mostert founding father en algemeen directeur van de Tradiro Groep, ziet in de toetreding van Ruijs een toegevoegde waarde: “Door de fusie van Tradiro Uitzendburo en AUB Van Bergen is bij de directie de behoefte ontstaan om een RvA samen te stellen, welke de directie kan bijstaan bij haar verdere groeiambities. Deze RvA moet daarbij tevens capabel zijn om niet alleen de directie scherp te houden, maar ook gemakkelijk mee te kunnen bewegen met een MKB-bedrijf dat nooit stilstaat,” laat hij weten.

“Er liggen nog enorme groeikansen binnen bereik en we willen deze als Tradiro Groep met beide handen aangrijpen, zegt Michael". "We kunnen door deze kansen een stabiel en toekomstbestendig bedrijf blijven en doorgroeien. Kernzaken zijn hierin: de ontwikkeling van eigen verblijfaccommodaties door heel Nederland en concurrenten die door gebrek aan opvolging overgenomen kunnen worden. De komende 2 jaar zullen dergelijke kansen elkaar in snel tempo opvolgen. Hierbij dienen ook risico’s onderkend en afgewogen te worden met de inbreng van capabele en ervaren bestuurders. Met het aantrekken van Leo Ruijs onderstrepen wij deze ambitie."

"Met mijn toetreding tot de RvA van Tradiro Groep wil ik graag een bijdrage leveren aan het vooruitstrevende strategische beleid van de onderneming en het management ondersteunen bij de besluitvorming teneinde het bedrijf verantwoord te kunnen laten groeien. Beschikbaarheid van personeel zal de komende jaren steeds schaarser worden en ik ben ervan overtuigd dat Tradiro met haar activiteiten een succesvol groeiende bijdrage kan leveren aan de arbeidsmarkt. Met mijn inbreng draag ik daar graag een steentje aan bij, aldus Leo Ruijs."

Vorig artikel

Marius Dragomir

Ontdek meer van tradiro

Marius Dragomir

De jonge 23-jarige Marius Dragomir uit Roemenië werkt al meer dan 3 jaar bij Tradiro. Hij wou zijn levenskwaliteit en verdienpotentieel verbeteren door te verhuizen…

Lees Meer

Viorel Diacenco

De 26-jarige Viorel Diacenco uit Moldavië werkt sinds anderhalf jaar bij Tradiro. Op aanraden van zijn broer besloot hij met behulp van Tradiro naar Nederland…

Lees Meer

Marzena Maria

Marzena heeft reeds een lange samenwerking met Tradiro. Oorspronkelijk afkomstig uit Polen, was ze ontevreden over haar levensstandaard en ging ze op zoek naar alternatieven…

Lees Meer